Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@03:39:34 GMT

نکاتی کاربردی در رابطه با پیاده‌روی

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۵۷۶۲

پیاده‌روی یکی از ورزش‌های آسان و ارزان است که با رعایت نکاتی ساده می‌توان از آن بهتر بهره برد.

خبرگزاری میزان _ صفحه اینستاگرامی روزنامه همشهری نوشت: به‌نظر می‌رسد پیاده_روی یکی از ساده‌ترین و ارزان‌ترین ورزش‌های دنیاست؛ چرا که نیاز به تجهیزات عجیب و غریبی ندارد، حتما نباید در یک باشگاه یا ورزشگاه خاص انجام شود و از همه مهم‌تر اینکه آموزش خاصی هم نمی‌خواهد! همین که یک کفش مناسب داشته باشیم، کافی است تا به این ورزش ساده، مؤثر و ارزان روی بیاوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر چند نکته مهم و کاربردی را در قدم‌زدن‌هایمان لحاظ کنیم، می‌توانیم کیفیت آن را بالاتر برده و در نهایت حال بهتری از پیاده‌روی‌هایمان به‌دست بیاوریم. در ادامه چند نکته کاربردی برای پیاده‌روی را با هم بررسی می‌کنیم.

استفاده از کفش مناسب

قطعا نخستین نکته کاربردی در پیاده‌روی، استفاده از کفش مناسب است. کفش مناسب پیاده‌روی کفش سبک و نرمی است که به‌راحتی تا می‌شود، دارای کمی لژ است و قابلیت ارتجاعی دارد و صد البته اینکه فرم قوس کف پا در آن رعایت شده است.

روزانه نیم‌ساعت

بهترین مدت زمان پیاده‌روی، نیم ساعت در روز است. به جای اینکه مثلا یک روز در هفته چند ساعت راه برویم، بهتر است پیاده‌روی را جزو برنامه روزانه‌مان قرار بدهیم. نیم‌ساعت پیاده‌روی تند در روز که ما را به نفس نفس بیندازد، باعث می‌شود بدن تا ۱۲ساعت در حالت چربی‌سوزی قرار بگیرد!

گام برداشتن سریع

بهترین نوع پیاده‌روی، تند راه رفتن است. برای اینکه یک پیاده‌روی مؤثر داشته باشیم، بهتر است به جای برداشتن قدم‌های بلند، قدم‌هایمان را کوتاه‌تر و سریع‌تر برداریم. این نحوه گام برداشتن هم تأثیر بهتری در تناسب اندام دارد و هم باعث می‌شود فشار کمتری به ساق و کف پا بیاید.

پیاده‌روی بدون توقف

پیاده‌روی‌ای که هر چند دقیقه یک‌بار بایستیم و به ویترین مغازه‌ها نگاه کنیم یا بدتر از آن گوشه‌ای بنشینیم و استراحت کنیم، تأثیرات یک پیاده‌روی خوب را کم و کمتر می‌کند. مهم نیست هر بار چند دقیقه زمان برای پیاده‌روی درنظر گرفته‌ایم، مهم این است که آن را بدون توقف انجام بدهیم.

پیاده‌روی سبک

منظور از پیاده‌روی سبک این است که هنگام پیاده‌روی تا حد امکان هیچ وسیله‌ای همراهمان نباشد.  

همراه داشتن کیف سنگین یا کیسه‌های خرید جزو ممنوعیات پیاده‌روی هستند. زمان‌هایی که به قصد پیاده‌روی از خانه خارج می‌شویم، بهتر است فقط گوشی تلفن همراه و کلید خانه را برداریم.

بیشتر بخوانید: استفاده از تلفن همراه در پیاده‌رو‌های ژاپن ممنوع شد

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 

 

برچسب ها: پیاده روی کاربردی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پیاده روی کاربردی پیاده روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟

قوانین ارث تعیین کننده افراد واجد شرایط برای دریافت سهم از اموال فرد فوت شده و میزان سهم هر یک از وراث است؛ در قانون مدنی ایران، سهم هر یک از وراث در قانون به طور دقیق مشخص شده است و با توجه به طبقه وراثی و درجه قرابت آنها با متوفی متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع ارث خواهر و برادر ناتنی است؛ طبق قوانینی که برای تقسیم ارث در نظر گرفته شده، تنها کسانی از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند که با او رابطه سببی یا نسبی داشته باشند؛ رابطه نسبی به رابطه خونی مانند ارتباط بین فرد با پدر و مادر یا فرزندان و خویشاوندانش گفته می‌شود؛ در صورتی که فردی با دیگری ازدواج کرده باشد، رابطه بین آن‌ها از نوع سببی است و تقسیم ارث طبق این رابطه بین آن‌ها انجام خواهد شد.

گاهی مواقع ممکن است پدر یا مادر متوفی (کسی که فوت شده) از قبل ازدواج کرده باشند، یا اینکه ازدواج مجدد داشته و از همسر دیگرشان صاحب فرزند شده باشند؛ در این شرایط باید وضعیت ارث خواهر و برادر ناتنی فرد نیز بر اساس انحصار وراثت مشخص شود.

منظور از خواهر و برادر ناتنی، افرادی است که از طریق پدر یا مادر با فرد رابطه نسبی خواهری و برادری دارند؛ طبق ماده ۸۶۷ قانون مدنی، خواهران ناتنی پدری و ناتنی مادری از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند.

بر اساس مواد ۹۱۶ تا ۹۲۷ قانون مدنی، خواهر و برادر ناتنی، در طبقه دوم از طبقات و درجات ارث قرار دارند و در صورتی این افراد می‌توانند از متوفی (کسی که فوت شده) ارث ببرند که فرد دیگری در طبقه اول ارث وجود نداشته باشد؛ یعنی اگر متوفی (کسی که فوت شده) پدر، مادر، فرزند یا نوه (که جزو طبقه اول ارث هستند) داشته باشد، ارث به خواهر و برادر ناتنی نمی‌رسد.

در صورتی که در طبقه ارث چند برادر و خواهر ناتنی پدری وجود داشته باشد، سهم برادران دو برابر خواهر آن‌ها خواهد بود؛ اما در شرایطی که برادر و خواهر ناتنی مادری در طبقات ارث باشند، ارث به صورت مساوی بین آن‌ها تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی پدری و هم خواهر و برادر ناتنی مادری در طبقه ارث حضور داشته باشند، اگر خواهر و برادر ناتنی مادری، یک نفر باشد، یک ششم ارث به او ارث خواهد رسید، بقیه دارایی‌ها برای خواهر و برادر ناتنی پدری متوفی خواهد بود.

در صورتی که خواهر و برادر ناتنی مادری بیش از یک نفر باشند، یک سوم ارث به او ارث خواهد رسید و مابقی ارث برای خواهر و برادر ناتنی پدری خواهد بود؛ اگر در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر متوفی (کسی که فوت شده) حضور داشته باشند، در صورت وجود یک خواهر و برادر ناتنی مادری فقط یک ششم ارث به فرد خواهد رسید؛ در شرایطی که از خویشاوند مادری، یک جد (پدربزرگ) یا جده مادری (مادربزرگ) حضور داشته باشد، یک سوم ارث به وی (یک خواهر و برادر ناتنی مادری) رسیده و بقیه ارث برای سایر وراث خواهد بود.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی دارای خواهر یا برادر تنی باشند، خواهر و برادر ناتنی پدری ارث نمی‌برد و ارث تنها میان خواهر و برادر تنی و خواهر و برادر ناتنی مادری تقسیم خواهد شد.

کد خبر 750533

دیگر خبرها

  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • چگونه دختری را عاشق خود کنیم؟ راهنمای کاربردی برای آقایان
  • پیاده روی معلمان در شاهرود
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • حماس با پیشنهاد مصر موافقت کرد
  • همایش پیاده روی خانوادگی در شهر رزن